A'dan Z'ye GIDA KATKI MADDELERİ: Fark Etmeden Yediklerimiz

%30İndirim
207,81 TL
296,88 TL
Stok Kodu
9789758757336
*19,73 TL den başlayan taksitlerle!!
A'dan Z'ye Gıda Katkı Maddeleri - Ansiklopedik Sözlük

Fatih Gültekin
 

Gıda katkı maddeleri son yıllarda dikkat çeken ve her geçen gün ilginin arttığı bir konudur. Bu alanda yoğun bir bilgi kirliliği vardır; bu sebeple ulaşılan bilgiler tatmin edici olmaktan ve ihtiyaçları karşılamaktan uzaktır. Bu eksik ve yanlış bilgilenmenin sonucunda, zihinlerde hala cevaplanamayan bir çok soru dolaşmaktadır.

Bu sorular daha çok, katkı maddelerinin zararlı olup olmadığı ve inançlarımız açısından sorunlu olup olmadığı ile ilgilidir. Gıda katkı maddeleri alerjiden migrene, hiperaktiviteden kansere kadar birçok hastalıkla ilişkilendirilmektedir. Bunun yanında inançlarımız ve bireysel tercihlerimiz açısından önemli olan ve hayvansal kaynaklardan elde edilen çok sayıda katkı maddesi vardır. Ülkemizde kullanılmasına izin verilen 360 civarında katkı maddesini daha yakından tanımak, fonksiyonlarını, kullanıldığı ürünleri, hangi kaynaklardan nasıl üretildiklerini ve hangilerinin sağlık açısından riskli olduğunu öğrenmek istiyorsanız, bilimsel bir yaklaşımla ve bir tüketici duyarlılığıyla kaleme alınmış bu eser size faydalı olacaktır.

 

Kitabın Özellikleri
Basım Dili Türkçe
Sayfa Sayısı 495
Kapak Türü Karton Cilt
Kağıt Türü 1. Hamur
Basım Tarihi Aralık 2014
Basım Yeri İstanbul
En / Boy 15,50 / 23,50 cm.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
A'dan Z'ye GIDA KATKI MADDELERİ: Fark Etmeden Yediklerimiz A'dan Z'ye GIDA KATKI MADDELERİ: Fark Etmeden Yediklerimiz 207,81 TL 9789758757336
A'dan Z'ye GIDA KATKI MADDELERİ: Fark Etmeden Yediklerimiz

Tavsiye Et

*
*
*
Kitap engel tanımaz.
Okumaktan vazgeçmeyin... 
Oku emrine adanmış ömürlere muhabbetle hürmetle
biz sizin için burada olacağız, katkılarınızla daha çok çalışıp kendi sınırlarımızı zorlayacağız.
Selam ve Dua İle... 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.