Beyanatul Furkan, Kuranı Kerimden Mesajlar, Mehmet Okuyan 5 Cilt

%25İndirim
165,00 TL
220,00 TL
Stok Kodu
KRTY000012
*15,67 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo

Kaynağı "Yüce Allah", getireni "Cebrail (as)", tebliğcisi "Hz. Muhammed", muhatabı "bütün insanlık", misyonu da "insanları karanlıklardan aydınlığa çıkartmak" olan Kur'ân-ı Kerîm, Yüce Allah'ın insanoğluna gönderdiği son ilâhî hitaptır, mektuptur. Bu mesajın gönderiliş gayesi, insanın kendisini, canlı-cansız çevresini ve Yüce Allah'ı tanıması, onlara karşı görev ve sorumluluklarını bilmesi, kendisi, çevresi ve yaratıcısıyla uyumlu bir hayat yaşamayı başarmasıdır. Bunun için öncelikle kendisinden istenenleri iyice bilmesi gerekir.

Zümer 39/23'te beyan edildiği gibi, Kur'ân, ahsenu'l-hadistir, yani sözlerin en güzelidir; çünkü Kur'ân en Güzel'in sözüdür. en Güzel'i sevenler, O'nun sözüne itibar etmelidirler. Müslümanların önemli bir bölümü "en güzel sözü" takip etmek yerine, takip ettikleri sözleri güzelleştirmeye çalışıyorlar. Ne kadar uğraşılsa da başkasına ait sözler Yüce Allah'ın kelamı kadar değerli olamazlar. Hz. Peygamber'in ölümsüz tanımıyla, "Allah'ın kelamının diğer sözlere üstünlüğü, Allah'ın yaratıklara olan üstünlüğü gibidir." İşte eşsiz ilâhî kelâmı anlamak ve hayatımıza okuyup taşımak için elimizden gelen çabayı ortaya koymanın mütevazı bir ürünü olsun diye Kur'ân'ı yorumlamaya çalışıyoruz.

Kalem sûresinin ilk âyetinde "Nûn'a (hokkaya), kaleme ve satır satır yazdıklarına" yemin edilmekte, okumanın yanında yazmaya, yazıya ve yazılan şeylere vurgu yapılmakta, dolayısıyla bütün bunların şahit tutulacağına dikkat çekilmektedir. Bu âleme sahip olmaya değil, şahit olmaya ve hak yolunda şahitlerimizi çoğaltmaya geldik; bu noktada yazdıklarımız şahidimiz olsun istedik. İşte bu naçiz çalışma sadece ve sadece bu duygunun satırlara dökülmüş halidir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Beyanatul Furkan, Kuranı Kerimden Mesajlar, Mehmet Okuyan 5 Cilt Beyanatul Furkan, Kuranı Kerimden Mesajlar, Mehmet Okuyan 5 CiltBeyanatul Furkan - Kuranı Kerimden Mesajlar 165,00 TL KRTY000012
Beyanatul Furkan, Kuranı Kerimden Mesajlar, Mehmet Okuyan 5 Cilt

Tavsiye Et

*
*
*
Kitap engel tanımaz.
Okumaktan vazgeçmeyin... 
Oku emrine adanmış ömürlere muhabbetle hürmetle
biz sizin için burada olacağız, katkılarınızla daha çok çalışıp kendi sınırlarımızı zorlayacağız.
Selam ve Dua İle... 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.