Bilgelik ve Hikmet Yolcusuna Satırlar, Adem Özbay

96,00 TL
Stok Kodu
9786054812073
*9,12 TL den başlayan taksitlerle!!
Kitapların kalbi vardır. Bence her kitabın en güzel cümlesi o kitabın kalbidir de aynı zamanda. Çoğumuz kitabı okurken çizer ya da not alır. Ama çizdikleri arasında, not aldıkları arasında bir tanesi vardır ki, o kitaba hayat veren cümledir. O cümleyi unutmanız mümkün olmaz. Aklımız unutsa kalbimiz unutmaz. O cümle her yazarın söylemek istediği, ömrü boyunca aradığı ama yazamadığına, söyleyemediğine inandığı cümledir. Kitaplar sadece kelimelerden, harflerden ibaret değildir. O sayfaların içinde nice hayatlar vardır. Yazarın dünyasından, hayallerden, rüyalardan yaşamlar vardır. Sadece bunlar mı, hayır! Ta ağaç halinde iken o ağacın altında söylenen çoban türküleri, sevenlerin mutluluk sözleri, dertlilerin gözyaşları vardır. Can yoldaşımız kitapların en güzel cümlelerinden bir deste sunmak istedik size. Bir cümle dediysek sizi yanıltmasın. Yukarıda saydıklarımızın olduğu kocaman bir dünya vardır bu satırlarda. Kitabın kalbine bir yolculuğa hoş geldiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bilgelik ve Hikmet Yolcusuna Satırlar, Adem Özbay Bilgelik ve Hikmet Yolcusuna Satırlar, Adem ÖzbayBilgelik ve Hikmet Yolcusuna Satırlar - Adem Özbay 96,00 TL 9786054812073
Bilgelik ve Hikmet Yolcusuna Satırlar, Adem Özbay

Tavsiye Et

*
*
*
Kitap engel tanımaz.
Okumaktan vazgeçmeyin... 
Oku emrine adanmış ömürlere muhabbetle hürmetle
biz sizin için burada olacağız, katkılarınızla daha çok çalışıp kendi sınırlarımızı zorlayacağız.
Selam ve Dua İle... 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.