Bilinmeyen Atatürk, İsmail Çorbacı

96,00 TL
Stok Kodu
9786054812172
*9,12 TL den başlayan taksitlerle!!
Mustafa Kemal'i öğrencilik yıllarında ilk defa görüp dinleyen; Osman Nizami Paşa, Mustafa Kemal'e şunları söyler: "Mustafa Kemal efendi oğlum, görüyorum ki, İsmail Fazıl Paşa seni takdir etmek hususunda yanılmamış. Şimdi ben de onunla aynı fikirdeyim. Sen, bizler gibi yalnız kurmay subay olarak normal bir hayata atılmayacaksın. Keskin zekan ve yüksek kabiliyetin, memleketin geleceği üzerinde etkili olacaktır. Bu sözlerimi bir övgü olarak alma. Sende memleketin başına gelen büyük adamların daha gençliklerinde gösterdikleri ender kabiliyet ve zeka belirtileri görmekteyim. İnşallah yanılmamış olurum." Atatürk'ün hayatında bilinmeyen ya da çok az bilinen bir çok sıra dışı bilgi bu kitapta gün yüzüne çıkıyor. Başta askeri kaynaklar olmak üzere çok geniş bir arşiv taraması ile hazırlanan bu eser, size Atatürk'ün bilinmeyen yaşam öyküsünü sunuyor. Modern Cumhuriyetimizin kurucusu ve şu an dünyanın en güçlü devletleri arasında gösterilen Türkiye'nin dahî mimarını daha yakından tanımaya var mısınız?
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bilinmeyen Atatürk, İsmail Çorbacı Bilinmeyen Atatürk, İsmail ÇorbacıBilinmeyen Atatürk - Yüksel Mert;İsmail Çorbacı 96,00 TL 9786054812172
Bilinmeyen Atatürk, İsmail Çorbacı

Tavsiye Et

*
*
*
Kitap engel tanımaz.
Okumaktan vazgeçmeyin... 
Oku emrine adanmış ömürlere muhabbetle hürmetle
biz sizin için burada olacağız, katkılarınızla daha çok çalışıp kendi sınırlarımızı zorlayacağız.
Selam ve Dua İle... 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.